top of page

Bli med på en interessant kveld hos Pop Inn

Vinkurs med vinsmaking er et av våre aller mest populære arrangementer. Det fungerer slik at du vi inviterer deg til en kveld der du ikke bare får smake fantastiske viner, men også får solid kunnskap om vin og dens egenskaper. Du får vite mer om produksjon av vinene, områdene, 
tilsetningsstoffer og hvordan viner utvikler seg. Hvordan du bør lukte, smake og observere en vin og ikke minst mer detaljer om druene som vinene er laget av. Hvordan skille en god vin fra en mindre god? Hvordan oppbevare vin? Hva er "riktig" temperatur? Vi skravler i vei om alt dette og enda litt til. :-) Men mest av alt så skal det være en hyggelig og sosial opplevelse for deg som deltar. Senk skuldrene og nyt livet. 

 

Vi begynner kurset med italienske bobler, fortsetter med hvitvin og avslutter med to kraftige rødviner. Kurset koster kr. 490,- per person. Inkludert i prisen er fire eksklusive viner (12,5 cl pr. glass) og et fat med ost, spekepølse, surdeigsbrød, oliven og snacks som serveres ved siden av.

Kun få plasser ledig onsdag 22. februar (i Lundegata). Ønsker du individuelle vinkurs? Send oss en mail til popinnvinbar@gmail.com så ser vi hva vi kan få til.

Meld deg på her. 

 

Etter påmeldingen får du en e-post med bekreftelse. Så sender vi deg en SMS med Vipps-betaling. Vinkurset forhåndsbetales. 
 

bottom of page