top of page

Vil du drive din egen bar?

Da har vi et interessant tilbud til deg.

Vi skal snart i gang med et nytt og omfattende prosjekt
 og ønsker å frigjøre tid. 

Vi ønsker oss derfor noen som kan drive baren vår i Lundegata enten ved å leie den av oss for å drifte den "for egen regning" eller gjennom et forretningsmessig provisjonsbasert samarbeid. Dette blir vi enige om. 

De som vil drive baren i Lundegata kommer til dekket bord. Her er alt på plass for en effektiv og ryddig bardrift. Det er muligheter for arrangementer, intimkonserter, vinsmaking, quiz, enkel matservering og pizza for å nevne noe. Det er ikke investeringsbehov utover innkjøp av varer. 

Vi kan tilby svært gunstige betingelser og et nært samarbeid med oss på innkjøp av varer, tilgang på våre importerte viner, regnskapsføring, markedsføring og alt som trengs for å drive baren på en sunn og økonomisk måte. Vi ønsker at nye drivere skal bidra til å opprettholde den samme atmosfæren som vinbaren er kjent for. 

Dette er ideelt for en person eller to som ønsker å drive dette sammen. Nye drivere må ha skjenke- og serveringsbevilling fra kommunen og ordne alle formaliteter rundt offentlige krav. Vi bistår selvfølgelig med hjelp til dette. 

Send en presentasjon av deg / dere til popinnas@gmail.com så kan vi prates nærmere. 


 

bottom of page